• ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟΥ ΤΡΙΠΟΔΟ – POSSESSED

    Μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου σε τρίποδο. Επιδαπέδιο επιβλητικό φωτιστικό σε μαύρο χρώμα. Χρώμα μυστήριου, πάθους και δύναμης σε συνδυασμό με την αίγλη από αμπαζούρ βαμμένο σε χρώμα χρυσό και ντυμένο με μαύρη οργάτζα. Χειροποίητο αμπαζουρ κατασκευασμένο στο χέρι από την αρχή.
  • ΡΟΥΣΤΙΚ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ VINTASTRIAL LANTERN

    Επιτοίχιο φωτιστικό τοίχου Ρουστίκ Φανάρι σε ύφος vintage industrial. Βιομηχανικό φωτιστικό τοίχου σε χρώμα μαύρο με επένδυση γιούτα που του αποδίδει rustic αισθητική. Ο συνδιασμός από βιομηχανικές ύλες και γήινες ύλες του δίνει μια ρουστίκ αισθητική που το καθιστά προσαρμόσιμο τόσο σε μοντέρνους χώρους, λοφτ χώρους, βιομηχανικούς χώρους αλλά και χώρους με παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Το φωτιστικό τοίχου Ρουστίκ Φανάρι μπορεί να βαφεί και σε άλλα χρώματα της αρεσκείας σας.
  • ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΚΛΟΥΒΙ ΑΠΟ ΣΥΡΜΑ PENTAGON

    Από τα βασικά στοιχεία όλων των ειδών φωτιστικών είναι τα «καπέλα φωτιστικών» που κατασκευάζονται από σύρμα τα οποία επενδύονται με διάφορα υφάσματα σε σχέδια, ρίγα ή μονόχρωμα, με πάπυρο σε prints σχέδια, με γήινα υλικά, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι πολύ της μόδας οι σκελετοί των καπέλων (οι βάσεις δηλαδή των καπέλων γυμνές) με κυρίαρχο χρώμα τους το μαύρο, όπου και προσαρμόζονται πιο σωστά στο βιομηχανικό στιλ όπου και χρησιμοποιούνται κυρίως.