Λουξ κρεμαστό φωτιστικό οροφής ANISOMETRY

Λουξ χειροποίητο μεταλλικό κρεμαστό φωτιστικό οροφής ANISOMETRY | Κατηγορίας LUXURY φωτιστικά.

Το χειροποίητο λουξ κρεμαστό φωτιστικό οροφής ANISOMETRY πρόκειται για ένα αριστούργημα έργο τέχνης σε μοντέρνα κλασσική αισθητική και αποτελεί πραγματικό στολίδι για τον χώρο που θα πλαισιωθεί. Ελληνικό φωτιστικό πολυτελείας από γνήσιες βιομηχανικές ύλες που το καθιστούν δυνατό φωτιστικό και ανθεκτικό φωτιστικό τόσο στο χρόνο όσο και στην αντοχή του. Οι ύλες που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του φωτιστικού το καθιστούν ένα αληθινό και βαρύ φωτιστικό τόσο κατασκευαστικά όσο και αισθητικά.

Το χειροποίητο λουξ μεταλλικό κρεμαστό φωτιστικό οροφής ANISOMETRY αποτελείται από δυο λάμπες με ντουί Ε14 οι οποίες βρίσκονται στο εσωτερικό πλαίσιο του φωτιστικού καθιστώντας τις λάμπες κρυφές με το φως τους να διαχέεται από την κάτω και άνω ακάλυπτες πλευρές του φωτιστικού.

Μοναδική αισθητική λεπτομέρεια:

Ιδιαίτερη λεπτομέρεια στο φωτιστικό πολυτελείας αποτελούν τόσο οι μη ορατές λάμπες καλυπτόμενες στο εσωτερικό κέλυφος του φωτιστικού όσο και τα στοιχεία κρέμασης του φωτιστικού που πρόκειται για λεπτά αλλά πολύ ανθεκτικά ατσάλινα σύρματα τα οποία δεν είναι ευδιάκριτα με την πρώτη ματιά τόσο κατά τη διάρκεια της μέρας και πολύ περισσότερο τη νύχτα καθώς το μετατρέπουν μαγικά το φωτιστικό αιωρούμενο. Το φως του δε καθώς διαχέεται στο χώρο αναδεικνύει τις ανισόμετρες γραμμές του φωτιστικού που του αποδίδει την μοναδική του αισθητική που διαγράφουν οι ανισόμετρες σωλήνες.

Προτεινόμενες λάμπες:

Για το χειροποίητο Λουξ κρεμαστό φωτιστικό οροφής ANISOMETRY προτείνονται οι λάμπες με ντουί Ε14 και σε σχήμα κερί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε απλές λάμπες είτε λεντ λάμπες και σε οποιαδήποτε χρώμα φωτός επιθυμείτε, λευκό ή κίτρινο.

Ύλες κατασκευής:

Το χειροποίητο λουξ κρεμαστό φωτιστικό οροφής ANISOMETRY είναι κατασκευασμένο από σωλήνες χαλκού μιάμισης ίντσας. Τόσο οι ανισόμετρες σωλήνες που διαγράφουν την εικόνα του φωτιστικού όσο και τα λειτουργικά στοιχεία – μπράτσα για την τοποθέτηση των ντουί εσωτερικά του κελύφους του φωτιστικού. Λεπτομέρεια στις βαφόμενες επιφάνειες του φωτιστικού η ζαγρέ τεχνική βαφής που του αποδίδει μια εν δυνάμει αισθητική σφυρήλατου.

Ιδανικοί χώροι τοποθέτησης:

Οι ιδανικοί χώροι για να τοποθετήσετε αυτό το μοναδικό σε σχέδιο και πραγματικό φωτιστικό στολίδι περιορίζονται σε δυο ή το πολύ τρεις χώρους στο σπίτι. Αυτοί οι χώροι είναι το καθιστικό, η τραπεζαρία και το σαλόνι.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Λουξ κρεμαστό φωτιστικό οροφής ANISOMETRY”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *