Χειροποίητο Διακοσμητικό Επιτραπέζιο Φωτιστικό – LABOR

χειροποίητο διακοσμητικό επιτραπέζιο φωτιστικό LABOR κατηγορίας Aρτ Nτεκο διακοσμητικά φωτιστικά. Πρόκειται για ένα φωτιστικό στολίδι εργαστηριακής αισθητικής για να διακοσμήσετε και φωτίσετε τις οριζόντιες επιφάνειες των επίπλων στο χώρο σας. Το επιτραπέζιο φωτιστικό LABOR παρ’ ότι διακοσμητικό φωτιστικό μπορεί να εξυπηρετήσει παράλληλα διαφορετικά είδη φωτισμού. Πέρα από το λειτουργικό φωτισμό μπορεί να αποδώσει και διακοσμητικό φωτισμό αλλά και ατμοσφαιρικό φωτισμό στον χώρο σας. Ένα φωτιστικό που εξυπηρετεί πολλαπλές ανάγκες και αισθητικές φωτισμού. Το επιτραπέζιο φωτιστικό LABOR είναι μοναδικό σχέδιο φωτιστικό και πρόκειται για ένα συλλεκτικό χειροποίητο επιτραπέζιο φωτιστικό.

Το xειροποίητο διακοσμητικό επιτραπέζιο φωτιστικό LABOR είναι ένα μοναδικό στολίδι για να διακοσμήσετε το καθιστικό, το γραφείο, το σαλόνι, την βιβλιοθήκη ή το τοποθετήσετε σε άλλες οριζόντιες επιφάνειες επίπλων αποδίδοντας του την χρήση ως διακοσμητικό αντικείμενο που θα λειτουργεί και ως φωτιστικό.

Ιδανικές επιφάνειες που μπορείτε να διακοσμήσετε το  χειροποίητο διακοσμητικό επιτραπέζιο φωτιστικό LABOR:

Το xειροποίητο διακοσμητικό επιτραπέζιο φωτιστικό LABOR λόγο της εργαστηριακής του αισθητικής μπορεί να πλαισιωθεί και διακοσμήσει χώρους με διαφορετική διακόσμηση. Τέτοιοι χώροι μπορεί να έχουν κλασσική διακόσμηση και κλασσική αισθητική, χώροι με μοντέρνα διακόσμηση, χώροι με βιομηχανική αισθητική αλλά και κάθε είδους μοντέρνας διακόσμησης. Και αυτό καθώς το φωτιστικό αποτελείται τόσο από γήινα υλικά όπως το ξύλο της βάσης όσο και μοντέρνα βιομηχανικά υλικά όπως ψυκτική σωλήνα χαλκού, δοχείο εργαστηρίου χημείας και χρωματισμένο υγρό γυαλί που φωτίζεται με κρυφό εσωτερικό φωτισμό που βρίσκεται στην ξύλινη βάση του φωτιστικού.

Περιγραφή των υλικών και διαδικασίας κατασκευής για το διακοσμητικό επιτραπέζιο φωτιστικό LABOR:

Το χειροποίητο διακοσμητικό επιτραπέζιο φωτιστικό LABOR αποτελείται από μασίφ ξύλινη βάση. Βάση η οποία έχει καεί με φλόγιστρο και δημιουργήσει μαύρες γραμμές και επιφάνειες προσθέτοντας βίντατζ / παλαιωμένη αισθητική. Βάση από ξύλο διακοσμημένη με σκεύος χημείου που περιλαμβάνει χρωματισμένο υγρό γυαλί. Κρυφός φωτισμός εσωτερικά στη βάση φωτίζει το υγρό γυαλί δίνοντας στο φωτιστικό ένα εντυπωσιακό διακοσμητικό εφέ.

Προτεινόμενες λάμπες:

Για το επιτραπέζιο φωτιστικό LABOR προτείνονται δυο λάμπες. Αρχικά η απλή διακοσμητική λάμπα Βίντατζ σε σχήμα σωλήνα για πιο παλαιωμένη αισθητική. Αν όμως επιθυμείτε πιο φωτεινό και καθαρό φως στο χώρο σας μπορείτε να επιλέξετε τη λάμπα LED Edison σε κίτρινο φως σε σχήμα σωλήνα.

Η εξωτερική λάμπα σε σχήμα σωλήνα περικλείεται από ψυκτική σωλήνα που έχει κατασκευαστεί στο χέρι σε επαναλαμβανόμενο σπιράλ. Σχέδιο που συναντάται στις εργαστηριακές σωλήνες που χρησιμοποιούν στα χημεία για την απόσταξη των χημικών υγρών.

  • Το φωτιστικό παραδίδεται με τις λάμπες.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Χειροποίητο Διακοσμητικό Επιτραπέζιο Φωτιστικό – LABOR”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may also like…