Μεταλλικό Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής PULLEY RAIL

Το χειροποίητο φωτιστικό από ξύλο και μέταλλο Pulley Rail πρόκειται για φωτιστικό κατηγορίας InArt διακοσμητικά φωτιστικά. Μεταλλικό φωτιστικό κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου στο χέρι από βιομηχανικά και γήινα υλικά. Φωτιστικό ελληνικής κατασκευής από γνήσια υλικά όπως στραντζαριστό μέταλλο και ξύλο σκουρέτα. Το φωτιστικό οροφής Pulley Rail μπορεί να κατασκευαστεί από 4 έως 6 φώτα ανάλογα τις ανάγκες φωτισμού του χώρου σας.

Κρεμαστό φωτιστικό οροφής άκρως βιομηχανικό φωτιστικό το οποίο διατίθεται και σε άλλους χρωματικούς συνδυασμούς. Εναλλακτικές τόσο στο χρώμα στις μεταλλικές επιφάνειες όσο και στις διακοσμητικές ξύλινες τροχαλίες. Οι ξύλινες τροχαλίες μπορούν να βαφτούν σε διάφορα χρώματα βερνίκι. Τέτοια βερνίκια όπως το άχρωμο βερνίκι αναδεικνύοντας την φυσική ομορφιά του ξύλου ή σε άλλα βερνίκια όπως καρυδιά, καστανιά, μαόνι κ.ο.κ.

Προτεινόμενες λάμπες για το φωτιστικό Pulley Rail:

Κατάλληλες λάμπες για το χειροποίητο φωτιστικό από ξύλο και μέταλλο Pulley Rail είναι οι βίντατζ διακοσμητικές λάμπες σε σχήμα αβοκάντο. Ακόμα ένα σχήμα λάμπας που ταιριάζει στο φωτιστικό είναι αυτό της μπάλας. Για μεγαλύτερη οικονομία μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε λάμπες ίδιας σειράς και σχέδιο σε Led Edison με πορτοκαλί γυαλί.

Προτεινόμενοι χώροι και οικίες πλαισίωσης του φωτιστικού Pulley Rail:

Το χειροποίητο φωτιστικό Pulley Rail είναι ένα universal φωτιστικό όσον αφορά τους χώρους που μπορεί να πλαισιωθεί. Η βιομηχανική του εικόνα του επιτρέπει να συνδυαστεί ιδανικά με πολλά είδη αρχιτεκτονικής και διακοσμητικής αισθητικής. Από τις πρώτες επιλογές είναι αυτή σε μοντέρνους χώρους με βιομηχανική αισθητική όπου συνδυάζονται στοιχεία μπετόν, μέταλλο και ξύλο. Επίσης ιδανικοί χώροι είναι εκείνοι σε loft στιλ όπου κυριαρχούν οι επιφάνειες από ξύλο. Άλλη επιλογή είναι παραδοσιακοί χώροι Μεσαιωνικής αισθητικής με μοντέρνα ή νεοκλασική διακόσμηση.

Ιδανικά σημεία που μπορεί να πλαισιωθεί το μεταλλικό φωτιστικό οροφής Pulley Rail είναι το καθιστικό, η τραπεζαρία και το σαλόνι.

Εικαστικό φωτιστικό σε σχέδιο:

Το χειροποίητο φωτιστικό από ξύλο και μέταλλο Pulley Rail είναι σχέδιο εμπνευσμένο από τα εργοστάσια της Αμερικής. Όπου κινούμενοι γερανοί μεταφέρουν τις βαριές βιομηχανικές ύλες με τροχαλίες και αλυσίδες στους κινούμενους γερανούς.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Μεταλλικό Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής PULLEY RAIL”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.