Χειροποίητο βιομηχανικό φωτιστικό γραφείου SILVER FLEXI

Το χειροποίητο βιομηχανικό φωτιστικό γραφείου SILVER FLEXI πρόκειται για ένα μοναδικό σχέδιο επιτραπέζιο φωτιστικό. Φωτιστικό κατασκευασμένο σε πολύ περιορισμένα κομμάτια. Το επιτραπέζιο φωτιστικό είναι ένα πατενταρισμένο φωτιστικό κατασκευασμένο στο χέρι από διαφορετικά βιομηχανικά υλικά. Υλικά τα οποία συνθέτονται με περίτεχνο και μοναδικό τρόπο ώστε να μετατραπούν σε ένα μοναδικό φωτιστικό σχέδιο. Παρόλο που το ντιζάιν του είναι βιομηχανικό εν τούτοις κάλλιστα του αποδίδεται και η μοντέρνα αισθητική καθιστώντας το ένα χειροποίητο βιομηχανικό μοντέρνο φωτιστικό.

Φωτιστικό για το γραφείο αλλά και οποιαδήποτε άλλη οριζόντια επιφάνεια των επίπλων σας λειτουργώντας ως επιτραπέζιο φωτιστικό αμπαζούρ. Επιπλέον χώροι ιδανικοί για το βιομηχανικό φωτιστικό SILVER FLEXI είναι το νεανικό μοντέρνο καθιστικό, το μοντέρνο νεανικό σαλόνι, το τραπεζάκι στη βιβλιοθήκη. Ευέλικτο επιτραπέζιο φωτιστικό που μπορείτε να τοποθετήσετε όπου αλλού σας εξυπηρετεί τις ανάγκες φωτισμού αλλά και τις ανάγκες αισθητικής.

Περιγραφή υλικών:

Το χειροποίητο βιομηχανικό φωτιστικό γραφείου SILVER FLEXI πρόκειται για ένα πατενταρισμένο φωτιστικό αποτελούμενο από πέντε διαφορετικά στοιχεία. Στοιχεία των οποίων η χρήση τους σύμφωνα με τον αρχικό κατασκευαστή τους δεν προσφέρονται για την σύνθεση τους ως φωτιστικά στοιχεία. Τέτοια στοιχεία είναι το σπιράλ ντουζιέρας, ψυκτική σωλήνα, ηλεκτρολογικά εξαρτήματα, σύνδεσμο γεωργικού σωλήνα ύδρευσης και ποτήρι από φωτιστικό οροφής. Όλα αυτά τα στοιχεία χωρίς κάποια ιδιαίτερη τροποποίηση κουμπώνουν άριστα μεταξύ τους και ολοκληρώνουν την εικόνα του φωτιστικού.

Προτεινόμενη λάμπα:

Η προτεινόμενη λάμπα για αυτό το μοναδικό σχέδιο μοντέρνο βιομηχανικό φωτιστικό είναι η μικρή μπάλα λεντ Ε27. Τα επιτραπέζια φωτιστικά και τα φωτιστικά γραφείου εξυπηρετούν συγκεκριμένες ανάγκες. Τέτοιες ανάγκες είναι αυτές της ανάγνωσης και γραφής. Γι’ αυτό προτείνονται λάμπες με μάξιμουμ απόδοση φωτός στα 45 με 60 βατ. Απόδοση φωτός που δεν κουράζει και προσφέρει ιδανική φωτεινότητα. Όσο για το χρώμα στο φως μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ λευκό φως και κίτρινο φως για πιο καθαρότητα του φωτός στο χώρο.

Πρόσθετες πληροφορίες:

Λόγο του ευλύγιστου κορμού του μπορεί να πάρει ότι σχέδιο θέλετε ή ακόμα και να το μετατρέψετε σε κρεμαστό φωτιστικό οροφής ή ακόμα και να το τοποθετήσετε στον τοίχο μετατρέποντας το σε επιτοίχιο φωτιστικό – φωτιστικό τοίχου.

  • Το φωτιστικό παραδίδεται με τη λάμπα

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Χειροποίητο βιομηχανικό φωτιστικό γραφείου SILVER FLEXI”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *