Χειροποίητο Μοντέρνο Φωτιστικό Δαπέδου ARCHI

Το μοντέρνο επιδαπέδιο φωτιστικό σε τρίποδο ARCHI πρόκειται για ένα πολυμορφικό φωτιστικό με μοναδικό design και λειτουργικότητα.  Φωτιστικό κατασκευασμένο σε βάση από φωτογραφικό τρίποδο. Η αυξομειωμένη βάση του από το φωτογραφικό τρίποδο του επιτρέπει να λειτουργεί είτε ως φωτιστικό δαπέδου είτε ως επιτραπέζιο φωτιστικό. Φωτιστικό ελληνικής κατασκευής από υλικά της βαριάς βιομηχανίας που το καθιστούν φωτιστικό για μια ζωή.

Eπιδαπέδιο φωτιστικό που κατασκευάζεται σε διάφορες χρωματικές συνθέσεις. Ανάλογα τις χρωματικές συνθέσεις κατατάσσεται άλλοτε στην κατηγορία μοντέρνα επιδαπέδια φωτιστικά και άλλοτε στην κατηγορία vintastrial φωτιστικά δαπέδου. Στην πρώτη κατηγορία κυριαρχούν τα μίνιμαλ χρώματα όπως το λευκό με το μαύρο και το γκρι. Εναλλακτική χρωματική σύνθεση της πρώτης κατηγορίας είναι και η ποπ αισθητική με συνδυασμό χρωμάτων όπως κόκκινο με πράσινο και λευκό ή κίτρινο γκρι και καφέ. Στην δεύτερη κατηγορία κυριαρχεί το μαύρο χρώμα συνδυαζόμενο με το καφέ ή το πορτοκαλί προσδίδοντας του μια αισθητική βίντατζ και του παλαιού.

Μια τρίτη παραλλαγή είναι αυτή του ατμοσφαιρικού φωτισμού. Σε αυτήν την παραλλαγή χρησιμοποιείται τελείως μίνιμαλ χρωματισμός από λευκές διάφανες λωρίδες. Οι διάφανες λωρίδες επιτρέπουν στο φως να φωτίζει το καπέλο κάνοντας το φωτισμό του ατμοσφαιρικό και του δίνει τη δυνατότητα να παίρνει το χρώμα της λάμπας που θα χρησιμοποιήσετε πχ λευκό φως, πορτοκαλί φως, κόκκινο φως κ.ο.κ.

Ιδιαίτερο εφέ η στήριξη του καπέλου του φωτιστικού:

Η εντυπωσιακή ομορφιά του φωτιστικού επικεντρώνεται στο κυλινδρικό καπέλο το οποίο προσαρμόζεται στη βάση της κάμερας. Αυτή η κατασκευαστική λεπτομέρεια επιτρέπει στο καπέλο να περιστρέφεται γύρω από τον άξονα του τρίποδου σε οποιαδήποτε κλήση σας εντυπωσιάζει περισσότερο. Με αυτόν τον τρόπο το καπέλο μπορεί να έχει οριζόντια θέση ή οποιαδήποτε άλλη από μηδέν έως ενενήντα μοίρες κλήση.

Υλικά κατασκευής του φωτιστικού:

Το μοντέρνο επιδαπέδιο φωτιστικό σε τρίποδο ARCHI μπορεί να κατασκευαστεί είτε από trash ύλες είτε από ύλες του εμπορίου. Κάθε μια περίπτωση του αποδίδει και αντίστοιχη αισθητική. Στην πρώτη περίπτωση του αποδίδεται η trash art αισθητική που το κατατάσσει σε ένα καλλιτέχνημα φωτιστικό. Trash ύλες που συναντά κανείς σε βιομηχανικές περιοχές. Ενώ στην περίπτωση που οι ύλες αγοραστούν απ’ το εμπόριο κατατάσσεται στην κατηγορία εμπορικά μοντέρνα επιδαπέδια φωτιστικά.

Τα υλικά που αποτελούν το μοντέρνο επιδαπέδιο φωτιστικό ARCHI είναι γαλβανιζέ κοτετσόσυρμα, τρίποδο φωτογραφικής κάμερας και τσέρκι σε διάφορα χρώματα.

 

 

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Χειροποίητο Μοντέρνο Φωτιστικό Δαπέδου ARCHI”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *