Μοντέρνο Φωτιστικό Δαπέδου MOONLIGHT

Χειροποίητο μοντέρνο μεταλλικό φωτιστικό δαπέδου MOONLIGHT | Κατηγορίας φωτιστικού VINTASTRIAL.

Μοντέρνο μεταλλικό φωτιστικό δαπέδου σε μαύρο χρώμα. Μοναδικό σχέδιο φωτιστικό τέχνης κατασκευασμένο από διαφορετικά είδη μεταλλικών στοιχείων που ο αρχικός τους κατασκευαστής δεν τα προορίζει για στοιχεία φωτιστικών. Πανέμορφο και ιδιαίτερο φωτιστικό δαπέδου με λεπτή αισθητική και λιτό ντιζάιν. Φωτιστικό σε πλήρη ισορροπία τόσο κατασκευαστική όσο και αισθητική αρμονία. Η χρήση των διαφορετικών μεταλλικών στοιχείων που συνθέτουν το χειροποίητο μεταλλικό φωτιστικό δαπέδου MOONLIGHT το καθιστά μοναδικό φωτιστικό και συνάμα συλλεκτικό φωτιστικό. Ενώ παράλληλα της λειτουργικής του χρήσης ως φωτιστικό στο χώρο αποτελεί  και διακοσμητικό αντικείμενο σε αυτόν.

Ιδιαίτερη λεπτομέρεια του φωτιστικού αποδίδεται στην σκιάδα του φωτιστικού όπου ανάλογα τη φορά που θα τοποθετηθεί (προς τον χώρο ή προς τον τοίχο) θα αποδώσει λειτουργικό φωτισμό ή ατμοσφαιρικό φωτισμό. Αυτή η ιδιαίτερη ομορφιά του μεγιστοποιείται ανάλογα το χρώμα και την ένταση του φωτός της λάμπας που θα χρησιμοποιήσετε πχ: πορτοκαλί ή κίτρινο φως, απλή ή λεντ λάμπα, μικρά ή μεγάλα βατ.

Φορά τοποθέτησης του φωτιστικού:

Σύμφωνα με την φορά που θα τοποθετηθεί το φωτιστικό στο χώρο θα έχετε και διαφορετική απόδοση φωτός και διαφορετική αισθητική. Για παράδειγμα εάν τοποθετηθεί το φωτιστικό με πρόσωπο στο χώρο το φως διαχέεται σε αυτόν αποδίδοντας λειτουργικό φωτισμό ενώ εάν τοποθετηθεί με πρόσωπο στον τοίχο το κέντρο της πηγής του φωτός καλύπτεται από την στρογγυλή σκιάδα και το φως διαχέεται στον τοίχο, όπου με την αντανάκλαση του φωτίζει και τον χώρο που έχει πλαισιωθεί το φωτιστικό. Στην δεύτερη δε περίπτωση αποκαλύπτεται και η μυστηριακή ονομασία του φωτιστικού MOONLIGHT καθώς το φως που διαχέεται στον τοίχο γράφει σκοτεινό μαύρο κύκλο που μοιάζει με το φεγγάρι φωτιζόμενο από το φως του ουρανού τη νύχτα.

Προτεινόμενες λάμπες:

Για το προτείνονται οι απλές λάμπες ή οι λεντ λάμπες σε κλασσικό σχήμα λάμπας ή σε σχήμα λάμπας αβοκάντο και σειράς βίντατζ λάμπες με πορτοκαλί χρώμα γυαλί. Μια ακόμα πρόταση λάμπας που εξυπηρετεί και τις δυο φορές τοποθέτησης του φωτιστικού είναι αυτή της λάμπας καθρέφτη. Σύμφωνα με την επιλογή σας σε απλή λάμπα ή λεντ λάμπα ανάλογη θα είναι και η τάση ή η καθαρότητα του φωτός στο χώρο καθώς οι λεντ λάμπες νεότερης τεχνολογίας διαθέτουν πιο καθαρό φως, δυνατότητες μεγαλύτερης τάσης ενώ παράλληλα δεν καίνε πολύ ρεύμα σε σχέση με τις απλές που σε αυτή τη περίπτωση όμως θα αποδώσουν πιο μυστηριακό και ατμοσφαιρικό φωτισμό στο χώρο.

Υλικά κατασκευής:

Το χειροποίητο μεταλλικό φωτιστικό δαπέδου MOONLIGHT είναι ένα ελληνικό χειροποίητο φωτιστικό με πολύ μεγάλη αντοχή στο χρόνο και ανθεκτικότητα κατασκευασμένο από βιομηχανικές πρώτες ύλες με πολύ μεγάλες αντοχές καθώς οι κατασκευαστές αυτών των υλών τις προόριζαν για μηχανήματα πίεσης και διάρκειας στο χρόνο. Τέτοια στοιχεία είναι το στεφάνι του κάδου από ηλεκτρικό πλυντήριο, η σωλήνα κυλιόμενης σίτας παραθύρου και ανοξείδωτο κουζίνικό σκεύος.

Ιδανικοί χώροι τοποθέτησης του φωτιστικού:

Το χειροποίητο φωτιστικό δαπέδου MOONLIGHT είναι κατάλληλο φωτιστικό για τους περισσότερους εσωτερικούς χώρους στο σπίτι, όπως καθιστικό, υπνοδωμάτιο, γραφείο, τραπεζαρία, σαλόνι, βιβλιοθήκη.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Μοντέρνο Φωτιστικό Δαπέδου MOONLIGHT”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *