Χειροποίητο μοναστηριακό κρεμαστό φωτιστικό οροφής GONDOLA από γήινα και βιομηχανικά υλικά όπως ξύλο και μέταλλο. Φωτιστικό με δυναμική παρουσία, αισθητική βαρύτητα, χορταστικό σε μέγεθος. Εντυπωσιακό φωτιστικό που έλκει τα βλέμματα και κερδίζει σχόλια εντυπωσιασμού.
Το μοναστηριακό κρεμαστό φωτιστικό οροφής είναι ένα φωτιστικό τέχνης. Φωτιστικό αποτελούμενο τόσο από μεταποιημένα, υδραυλικά, μεταλλικά και εμπορικά στοιχεία. Στοιχεία συνδεδεμένα περίτεχνα ώστε να συνθέσουν αυτό το κλασσικό φωτιστικό κατηγορίας Μοναστικά φωτιστικά ή Μοναστηριακά φωτιστικά. Πέραν της ιδιότητας του φωτιστικού ως Μοναστηριακό φωτιστικό πρόκειται και για ένα εντυπωσιακό διακοσμητικό φωτιστικό.
Φωτιστικό Μοναστηριακού τύπου σχεδιασμένο με απόλυτη ακρίβεια και κλίμακα που το καθιστούν πραγματικό κόσμημα αφενός την ημέρα με σβηστές τις λάμπες όσο και τη νύχτα όπου το φως από τις βίντατζ λάμπες του, ολοκληρώνουν το μοναστηριακό ύφος του και αναδεικνύουν τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες των μεταλλικών στοιχείων του που λαμπυρίζουν στην αντανάκλαση του φωτός πάνω τους.

Ιδανικοί χώροι πλαισίωσης:

Το χειροποίητο μοναστηριακό κρεμαστό φωτιστικό οροφής GONDOLA είναι ιδανικό φωτιστικό για ιδιωτικούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Τέτοιους χώρους που αποτελούνται από δομικά στοιχεία όπως πέτρα και ξύλο. Ιδανικό φωτιστικό για χώρους και οικίες σε κλασσική αρχιτεκτονική, νησιωτική αρχιτεκτονική και παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Το χειροποίητο φωτιστικό μοναστηριακού τύπου GONDOLA μπορεί να αποτελέσει λειτουργικό στοιχείο όσο και διακοσμητικό ακόμα και σε πιο μοντέρνους χώρους. Χώροι τέτοιοι που παντρεύουν την πέτρα με το ξύλο και το μέταλλο όπως Loft χώροι. Ή ακόμα χώροι σε βιομηχανική αισθητική με μικρές πινελιές σε έπιπλα ή άλλα λειτουργικά στοιχεία σε Μοναστηριακό στιλ.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Μοναστηριακό Φωτιστικό Οροφής GONDOLA”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *