ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ Art Deco ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ
αρτ ντεκό χειροποίητο μεσαιωνικό διακοσμητικό φωτιστικόαρτ ντεκό χειροποίητο μεσαιωνικό διακοσμητικό φωτιστικόαρτ ντεκό χειροποίητο μεσαιωνικό διακοσμητικό φωτιστικόαρτ ντεκό χειροποίητο μεσαιωνικό διακοσμητικό φωτιστικό

ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ Art Deco ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ

Χειροποίητο διακοσμητικό επιτραπέζιο φωτιστικό κατηγορίας Αρτ Ντεκό αποτελούμενο από μασίφ ξύλινη βάση που έχει καεί και δημιουργήσει μαύρες/ καμμένες γραμμές προσθέτοντας βίντατζ/ παλαιωμένη αισθητική. Βάση διακοσμημένη με μεταλλικά τρουξ και μεταλλικό ντουί αποδίδοντας Μεσαιωνική αισθητική.

  • Το φωτιστικό παραδίδεται με τη λάμπα.

Το επιτραπέζιο φωτιστικό Μεσαιωνικής αισθητικής μπορεί να λειτουργήσει είτε με την σκιάδα  προσφέροντας στο χώρο ατμοσφαιρικό φωτισμό και κατευθυνόμενο φωτισμό και προτείνεται η λάμπα Βίντατζ LED Edison Ball στο μεγάλο της μέγεθος  ή και χωρίς την σκιάδα διαχαίοντας το φως στο χώρο ομοιόμορφα.

Χωρίς την σκιάδα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε είδους, σχήματος και χρώματος λάμπα της αρεσκείας σας μεταμορφώνοντας το φωτιστικό.

Τραπέζιο φωτιστικό για το καθιστικό ή το γραφείο όπου τα μεταλικά στοιχεία του ντουί, τα τρουξ και το ξύλο το καθιστούν κλασσικό φωτιστικό μοναδικό σχέδιο, ιδανικό φωτιστικό τόσο για κλασσικούς χώρους και μοντέρνους βιομηχανικούς χώρους με βίντατζ διακόσμηση ή σύνθεση μοντέρνα διακόσμηση και κλασσική διακόσμηση.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ Art Deco ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may also like…