Χειροποίητο Μεσαιωνικό φωτιστικό οροφής τεσσάρων φώτων VICTORIAN σε Βικτωριανή αισθητική. Το χειροποίητο φωτιστικό πολυέλαιο VICTORIAN πρόκειται για ένα μοναδικό σχέδιο εμπνευσμένο από την Μεσαιωνική εποχή. Εντυπωσιακό φωτιστικό με δυναμισμό, αισθητική βαρύτητα, κατασκευαστική αρτιότητα και κλίμακα. Ελκυστική οπτική παρουσία με μεταλλικές επιφάνειες που λάμπουν μέρα και νύχτα και καθιστούν τον πολυέλαιο VICTORIAN φωτιστικό στολίδι.

Τη μέρα αποτελεί εντυπωσιακό διακοσμητικό στοιχείο στο χώρο με τις μεταλλικές επιφάνειες να λάμπουν στις ακτίνες του ήλιου. Μεταλλικά διακοσμητικά στοιχεία που σε συνδυασμό με το ξύλο αποδίδουν τη Μεσαιωνική αισθητική. Τη νύχτα με αναμμένες τις βίντατζ διακοσμητικές λάμπες, οι μεταλλικές επιφάνειες μοιάζουν από χρυσό καθώς αντανακλάται το ζεστό φως πάνω τους. Όπως και να έχει το Χειροποίητο Μεσαιωνικό φωτιστικό οροφής VICTORIAN είναι ένα στολίδι μέρα και νύχτα στο χώρο που θα πλαισιωθεί.

 

Στοιχεία που συνθέτουν τον πολυέλαιο VICTORIAN:

Χειροποίητο Μεσαιωνικό φωτιστικό οροφής αποτελούμενο από ξύλινη βάση και μεταλλικά στοιχεία . Η ξύλινη βάση του φωτιστικού έχει χρωματιστεί με την τεχνοτροπία καψίματος με φλόγιστρο και στη συνέχεια εμποτισμός με βερνίκια συντήρησης, χρωματισμού και γυαλάδας. Η βάση του φωτιστικού είναι σε σχήμα στεφάνι και στην επιφάνεια του βρίσκονται τέσσερα φώτα. Στις βάσεις των φώτων πλαισιώνονται τέσσερεις ποτηροθήκες που παίρνουν την μορφή κεροθήκης. Επιλογή τέτοια ώστε να ταιριάξουν με τις διακοσμητικές βίντατζ λάμπες σωλήνα και αποδώσουν το Βικτωριανό ύφος στο φωτιστικό. Μεταλλικοί καμπαράδες δυο διαστάσεων διακοσμούν περιμετρικά την ξύλινη βάση. Για κρέμαση του φωτιστικού χρησιμοποιείται μεταλλική ανοξείδωτη αλυσίδα σε σχήμα πυραμίδας.

Προτεινόμενες λάμπες:

Για το χειροποίητο Μεσαιωνικό φωτιστικό οροφής τεσσάρων φώτων VICTORIAN προτείνονται οι διακοσμητικές λάμπες σειράς βίντατζ τύπου σωλήνα με ντουί Ε27.  Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε και τις λάμπες ίδιας σειράς και τύπου αλλά LED σε κίτρινο φως. Με τις led λάμπες εάν έχετε διακόπτες dimer μπορείτε να αυξομείωσετε την έντασης του φωτός. Έτσι μπορείτε να πετύχετε την ιδανικότερη επιθυμητή ένταση φωτισμού στο χώρο και αποδώσετε ατμοσφαιρικό ή  λειτουργικό φωτισμό. Για το φωτιστικό πολυέλαιο VICTORIAN προτείνεται συγκεκριμένα η λάμπα τύπου σωλήνα για την άριστη αισθητική απόδοση του Βικτωριανού στιλ.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Μεσαιωνικό φωτιστικό οροφής VICTORIAN”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *