ΕΘΝΙΚ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΟΡΟΦΗΣ AFRICAN DRUM

Το έθνικ κρεμαστό φωτιστικό οροφής AFRICAN DRUM από ξύλο και γιούτα πρόκειται για ένα μοναδικό σχέδιο ελληνικό χειροποίητο φωτιστικό. Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου στο χέρι από την αρχή του με γήινες ύλες που το καθιστούν και οικολογικό φωτιστικό. Τόσο το σχέδιο του όσο και ο φωτισμός του είναι μοναδικά και λειτουργούν διακοσμητικά το ίδιο είτε την μέρα σβηστό είτε τη νύχτα αναμμένο. Το χειροποίητο φωτιστικό AFRICAN DRUM είναι ένα πραγματικά φωτιστικό στολίδι με εντυπωσιακή παρουσία στον χώρο που κερδίζει βλέμματα, αισθήσεις και θαυμασμό.

Έθνικ φωτιστικό εμπνευσμένο από την Αφρικανική μουσική κουλτούρα σε σχέδιο που παραπέμπει σε Αφρικάνικο τύμπανο. Το κεντρικό στοιχείο του φωτιστικού, το τύμπανο, αποτελείτε από λεπτές επιφάνειες κόντρα πλακέ που έχουν καεί με φλόγιστρο. Κεντρικά των εκατέρωθεν ξύλινων επιφανειών υπάρχουν οπές. Οι οπές αυτές εξυπηρετούν ώστε το φως της λάμπας πέραν τον ατμοσφαιρικό φωτισμό να εξυπηρετεί και τον λειτουργικό φωτισμό. Επιτρέποντας στο φως να φωτίζει προς κάθε κατέυθυνση.  Οι ξύλινες επιφάνειες πλέκονται μεταξύ τους από ξανθή γιούτα που διαγράφει την περιμετρική επιφάνεια του τυμπάνου.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του φωτιστικού:

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του φωτιστικού αποτελεί η κρέμαση του, αποτελούμενη από ισομήκη τμήματα γιούτα δημιουργώντας σωληνοειδή κρέμαση. Κρέμαση η οποία φωτίζεται από το εξερχόμενο φως της λάμπας από την άνω οπή της ξύλινης επιφάνειας. Μετατρέποντας ένα νεκρό αισθητικά στοιχείο τόσο σε διακοσμητικό και λειτουργικό όσο και επιπλέον ατμοσφαιρική πηγή φωτός στο φωτισμό στο χώρο.

Προτεινόμενες λάμπες:

Για το έθνικ κρεμαστό φωτιστικό οροφής AFRICAN DRUM προτείνεται το σχήμα μπάλας σειράς βίντατζ διακοσμητικές λάμπες με πορτοκαλί γυαλί. Αυτή η επιλογή δίνει τη δυνατότητα για αποτελέσματα μέγιστου δυνατού ατμοσφαιρικού φωτισμού. Αν επιθυμείτε μεγιστοποίηση του λειτουργικού φωτισμού χωρίς να μειώνεται η ατμοσφαιρική αισθητική του φωτιστικού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ίδια λάμπα Led Edison.

Πρόσθετες πληροφορίες:

Το έθνικ κρεμαστό φωτιστικό οροφής AFRICAN DRUM κατασκευάζεται σε διάφορες διαστάσεις τόσο σε διάμετρο όσο και σε ύψος. Καλοκαιρινό φωτιστικό κατηγορίας Διακοσμητικά Φωτιστικά ξενοδοχείων – hotel edition που προσφέρεται τόσο για εξωτερικούς χώρους όσο και για εσωτερικούς χώρους δωματίων σε ξενοδοχεία με έθνικ διακόσμηση, μεσογειακή αισθητική, παραδοσιακή αρχιτεκτονική, τοίχοι σε λευκά χρώματα και γήινους τόνους όπως τα Μυκονιάτικα σπίτια αλλά και μοντέρνα διαμερίσματα με  animal print διακοσμητικά στοιχεία με λιτό ντιζάιν και αισθητική που περιέχει γήινα στοιχεία και ξύλινα έπιπλα.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “ΕΘΝΙΚ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΟΡΟΦΗΣ AFRICAN DRUM”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *