Νατουράλ επιτραπέζιο φωτιστικό από θαλασσόξυλο SAND

Το νατουράλ επιτραπέζιο φωτιστικό από θαλασσόξυλο SAND πρόκειται για ένα ελληνικό φωτιστικό 100% χειροποίητο, αποτελούμενο από φυσικά υλικά και γήινα υλικά που έχουν συλλεχθεί από τις παραλίες και τη θάλασσα της Χίου. Γήινα στοιχεία που ευωδιάζουν από την αλμύρα της θάλασσας. Η μαγευτική αυτή ευωδία από τη θάλασσα γίνεται ακόμα εντονότερη όταν το φωτιστικό είναι αναμμένο όπου η θέρμη της λάμπας ζωντανεύει μυρωδιές και εικόνες από το κάθε καλοκαίρι που περάσατε τις διακοπές σας σε ένα από τα όμορφα νησιά του Αιγαίου και ακόμα περισσότερο την Χίο. Στοιχεία όπως το θαλασσόξυλο, τα αλμυρίκια, ο αστερίας που λειτουργεί ως διακοσμητικό στοιχείο στην όλη σύνθεση του φωτιστικού, καθώς και μικρό μέρος από δίχτυ ψαρέματος ολοκληρώνουν την υπέροχη εικόνα στο μοναδικό αυτό σχέδιο χειροποίητο νατουράλ επιτραπέζιο φωτιστικό από θαλασσόξυλο SAND.

Εικαστικό φωτιστικό με ρεαλιστική απεικόνιση:

Το νατουράλ επιτραπέζιο φωτιστικό από θαλασσόξυλο SAND πρόκειται για ένα εικαστικό φωτιστικό που μεταφέρει ρεαλιστικά την εικόνα της παραλίας στο χώρο σας. Η βάση από ξύλο του φωτιστικού απεικονίζει την επιφάνεια της παραλίας πάνω στην οποία υπάρχουν διάσπαρτα αλμυρίκια και ανάμεσα τους συναντάμε διάφορα άλλα αντικείμενα που ξεβράζει η θάλασσα όπως κέλυφος από αχινούς, κοχύλια και αστερίες. Το κάθετο θαλασσόξυλο απεικονίζει τον θαλασσοδαρμένο κορμό του δέντρο Αλμυρίκι το οποίο έχει αυτή του την ονομασία ακριβώς από την αλμύρα της θάλασσας που το συντηρεί και του δίνει αυτή τη μοναδική μυρωδιά ενώ τα αλμυρίκια είναι τα φύλλα από τα δέντρα αυτά που συναντάμε σε όλες τις παραλίες είτε από βότσαλο είτε από άμμο και μας προσφέρουν την σκιά τους τις πολύ ζεστές ημέρες του καλοκαιριού. Μικρό κομμάτι από δίχτυ ψαρέματος αγκαλιάζει μέρος του θαλασσόξυλου στο ύψος της λάμπας σαν να το έχει ξεβγάλει η θάλασσα στη στεριά κι ο άνεμος να το αγγίστρωσε στα κλαδιά του δέντρου.

Προτεινόμενες λάμπες:

Για το νατουράλ επιτραπέζιο φωτιστικό από θαλασσόξυλο SAND προτείνονται δυο σχέδια βίντατζ λάμπας που αποδίδουν πιο θερμό φως και ατμοσφαιρικότητα στο χώρο όπως το κλασσικό σχέδιο λάμπας αχλάδι με πορτοκαλί γυαλί σε κίτρινο φως ή την επίσης βίντατζ λάμπα μικρή μπάλα με πορτοκαλί γυαλί και πάλι σε κίτρινο φως.

Προτεινόμενοι χώροι τοποθέτησης του φωτιστικού:

Το χειροποίητο νατουράλ επιτραπέζιο φωτιστικό από θαλασσόξυλο SAND κατηγορίας art deco φωτιστικά είναι ένα πολυδιάστατο φωτιστικό καθώς πέραν της ιδιότητας του ως νατουράλ επιτραπέζιο φωτιστικό, μπορεί να πλαισιωθεί σε διάφορους διακοσμητικά διαμορφωμένους χώρους είτε με ελληνική παραδοσιακή αισθητική, είτε σε μοντέρνους χώρους με βιομηχανική διακόσμηση ώστε να κάνει και αντίθεση και αναδεικνύεται περισσότερο ή ακόμα και σε πιο κλασσικούς χώρους με παραδοσιακή διακόσμηση και ρουστίκ διακόσμηση.

*Το φωτιστικό παραδίδεται με τη λάμπα της εικόνας.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Νατουράλ επιτραπέζιο φωτιστικό από θαλασσόξυλο SAND”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *