Παραδοσιακό Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής – CIEVE4

To xειροποίητο φωτιστικό CIEVE4 πρόκειται για ένα μοναδικό φωτιστικό πολυέλαιο τέχνης σε παραδοσιακή αισθητική. Φωτιστικό σχέδιο που παραπέμπει σε χώρους με παραδοσιακή χωριάτικη αρχιτεκτονική και σε χώρους με Μεσαιωνική αρχιτεκτονική. Το χειροποίητο παραδοσιακό φωτιστικό από ξύλο CIEVE4 αποτελείται από τέσσερα φώτα αλλά μπορεί να κατασκευαστεί και με περισσότερα φώτα. Αν και κατεξοχήν παραδοσιακό σχέδιο φωτιστικό κάλλιστα μπορεί να πλαισιωθεί και σε χώρους loft ή χώρους με βιομηχανική αισθητική.

Το χειροποίητο παραδοσιακό φωτιστικό από ξύλο CIEVE4 αποτελείται  από χρωματικούς τόνους σε καφέ και μαύρο. Ιδιαίτερη αισθητική λεπτομέρεια αποτελούν τα διακοσμητικά βιομηχανικά στοιχεία που του απονέμουν και τον χαρακτήρα Loft φωτιστικό. Τέτοια στοιχεία είναι οι μαύροι καμπαράδες με διάμετρο τριών εκατοστών.

Στοιχεία και Κατασκευαστική:

Το χειροποίητο παραδοσιακό φωτιστικό από ξύλο CIEVE4 αποτελείται από ξύλινη βάση από κόσκινο, υδραυλικές σωλήνες από χαλκό και γαλβανιζέ πλέγμα περίφραξης. InArt χειροποίητο φωτιστικό τέχνης που συνδυάζει περίτεχνα και με μοναδικό κατασκευαστικό τρόπο γήινες και βιομηχανικές ύλες. Οι σωλήνες χαλκού μεταποιούνται με περίτεχνο τρόπο ώστε να επιδέχονται βίδωμα για να στερεωθούν μόνιμα στο κόσκινο. Οι σωλήνες τρίβονται με γυαλόχαρτο, ασταρώνονται και βάφονται και στο τέλος βερνικώνονται για την διατήρηση του χρώματος στο χρόνο. Το κόσκινο από ξύλο που αποτελεί τη βάση του φωτιστικού αρχικά καίγεται με φλόγιστρο διαγράφοντας μαύρα τα νερά που σχηματίζει το ξύλο. Κατόπιν βερνικώνεται με βερνίκι εμποτισμού για να διατηρείται τόσο το χρώμα του όσο και η γυαλάδα του.

Με το πλέγμα περίφραξης κατασκευάζονται τα ποτήρια των λαμπών. Πλέγμα που του δίνεται κυλινδρική μορφή και συγκολλάται με φλόγιστρο και ειδική κόλληση. Εν συνεχεία τα πλέγματα ντύνονται με λινάτσα ώστε το φως του φωτιστικού να αποδίδει ατμοσφαιρικό φωτισμό.

Χώροι που μπορεί να πλαισιωθεί:

Το χειροποίητο παραδοσιακό φωτιστικό από ξύλο CIEVE4 είναι ιδανικό φωτιστικό για διάφορους αισθητικά χώρους. Ιδανικά αισθητικά προσαρμόσιμο τόσο σε βιομηχανικούς χώρους, χώρους με παραδοσιακή αρχιτεκτονική, νησιωτική και μεσογειακή διακόσμηση όσο και σε χώρους με έθνικ και ρουστίκ διακόσμηση. Εναλλακτική κατασκευή των αμπαζούρ-καπέλα των λαμπών χωρίς επένδυση λινάτσα για πιο λειτουργικό φωτισμό. Έτσι ώστε το φως των λαμπών να διαχέεται ολοκληρωτικά στο χώρο αποδίδοντας το 100% της δυνατότητας τους. Το πλέγμα βάφεται σε χρώμα μαύρο.

Χειροποίητο φωτιστικό έργο τέχνης κατασκευασμένο στην Ελλάδα από γνήσια υλικά που το καθιστούν αθάνατο φωτιστικό για μια ζωή.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Παραδοσιακό Κρεμαστό Φωτιστικό Οροφής – CIEVE4”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.